Har du en fin Suzuki M12 eller K50?

Vi letar efter Suzukirelaterat material!

Här kan du få din eller någon annans Suzuki veteranmoped presenterad. Tanken är att bygga upp ett galleri och en presentation av fina original och renoverade mopeder som finns i Sverige. Har du bilder på din Suzuki och önskar dela med er av dem så är vi mycket tacksamma. Vi letar även efter kuriosa och historier om Suzuki’s mopeder.

OBS! Denna sida är till för följande årsmodeller Suzuki M12 (även K11) 1964 – 1970 och K50 1971 – 1983. Vi publicerar i den mån vi har tid och alla kan inte få sitt material med. Rishögar och små bilder med dålig kvalitet publiceras ej.

Vi letar efter:

 
 • Bilder på originalmopeder.
 • Bilder på just din moppe! Komplettera gärna med en beskrivning av moppen.
 • Kuriosa som reklammaterial, broschyrer m.m. Helst inskannade om möjligt.
 • Bilder och text från renoveringar, gärna så utförligt som möjligt.

För att skicka material så kan med fördel använda formuläret på denna sida.

För att kunna bli publicerad i galleriet så måste vissa krav uppfyllas:

 1.  Bilder i bra kvalitet och ha en storlek på minst 1200 pixlar i bredd (en bra mobilkamera duger bra), bilden får gärna vara större. Försök ta bilden på mopeden i en neutral miljö och utan störande moment som trädgårdsstolar, andra mopeder eller annat som tar fokus från moppen.
 2. Ägarens namn och e-post (e-posten publiceras ej)
 3. Ort
 4. Modellnamn (t.ex. K50 M, M12)
 5. Årsmodell
 6. Mopeder som har en beskrivning, enligt nedan, prioriteras

Kan du också skriva ner en text om moppen så blir det ännu bättre innehåll. Det kan vara till exempel när man köpte den, vad man har gjort på mopeden, specifikationer på motorn, trimmning etc.

Denna webbplats är ett hobbyprojekt och vi publicerar i mån av tid och beroende på vilket material vi får.

  Välj modellnamn:

  Välj årsmodell:

  Ladda upp filer (bild och text). Använd en "knapp" för varje fil/bild du vill skicka. Har du många bilder? Försök att "zippa" dem och skicka dem som en fil. Ett annat bra alternativ för att skicka fler filer är att använda sig av WeTransfer (se länk nedan). Godkända filer är bildfiler:jpg, png och textdokument:doc, docx.


  Problem att skicka filer via formuläret?

  En bra onlinetjänst (välj gratisvarianten) för att skicka stora och många filer är WeTransfer. Där kan man ladda upp en fil eller flera, laddar du upp flera så ”zippas” det automatiskt till en fil. Mycket smidigt! Det du behöver göra är att fylla i din egen och mottagarens e-postadress (info@suzukimoped.se) och sen ladda upp de filer du vill skicka. Kom ihåg också att skriva ner text och fakta om mopeden. Detta är mycket viktigt då vi prioriterar inskickat material som har en beskrivning av mopeden. Det kan vara till exempel när man köpte den, vad man har gjort på mopeden, bytt delar, reparationer eller om det finns en historia, inköpt när och var m.m.

  Gå till WeTransfer